A Guess szemüveg nyert a szemüvegteszten

Hogy került a Guess szemüveg a választottak közé?

Van egy kisebb baráti társaságunk, akikkel vlogokat forgatunk már egy ideje. Igazából mindenféle dologról beszélünk, kihívásokat csinálunk, történeteket mesélünk, vicces videókat készítünk. Mivel a társaság fele szemüveges, így csináltunk egy tesztelős videót is. Semmi különös, csak néhány egyszerű kritériumot állapítottunk meg, és az alapján döntöttünk végül. A Guess szemüveg került ki nyertesként, és mindjárt el is mesélem, hogy miért.

Ilyen kritériumok alapján lett a Guess szemüveg a nyertes

A Guess szemüveg emelkedett ki legjobban az összes szemüveg közül, összesen kábé hat vagy hét darab volt. Nem csak az alapján néztük őket, hogy milyen minőségűek voltak, hanem az alapján is, hogy mennyire volt az jó választás az adott illetőnek. De kezdjük is az elején. Először azt néztük, melyik a leginkább strapabíró feltehetően. Voltak köztük nagyon jó kis tartós darabok, azonban olyan is, ami érzésre akármelyik pillanatban széttörhetett, hogyha óvatlanul veszi fel a gazdája. Ez a darab szerepelt a legrosszabbul. A Guess szemüveg azonban megállta a helyét a próbán, magas pontszámot kapott. Mind a szárak, mind az orrpárna tartósnak bizonyult mindenki véleménye szerint.

Ezután következett a kényelmességi teszt. Nos, ez mindenkinél egyéni, így elég érdekes pontszámok születtek, ellenben a legtöbbet a szemüveg saját gazdájának véleménye ért. Vannak persze általános érvek. Volt olyan darab, ami például mindenkinek vágta a fülét, amin támaszkodott, vagy az orrésze volt kényelmetlen, és nem csak amiatt, mert nem az illetőre illesztették. Következő próbánk a keret minősége volt. A kritérium annyi volt a szemüvegekkel szemben, hogy a látóteret minél kevésbé zavarják. Ezt teszteltük elsőként egy olvasása során, majd tévénézésnél, végül egy széket kellett lecipelni az emeletről a szemüvegben. Mivel mindegyik dioptriája más, ezért természetesen nem „látni” kellett ezeket a dolgokat, hanem azt tesztelni, mennyire zavaró a keret az adott dolog végzése közben. Itt egy olyan szemüveg volt a vesztes, aminek vastag, fekete kerete volt és egyszerűen lehetetlen volt levinni a lépcsőn vele a széket. Nálam ez különösen fontos szempont, mivel eléggé félek a lépcsőktől, így mindig szeretem figyelni, hogyan jönnek egymás után a lépcsőfokok. A Guess szemüveg itt is előkelő helyezést ért el, hiszen a keret vékony és a szemtől pont olyan távolságra van, hogy jól lehessen látni vele. Ezután áttértünk a kicsit pszichológiaibb részéhez a dolognak, mindegyik tulaj értékelte, hogyan érzi magát a szemüvegben. Jobban? Rosszabbul? Elbújna benne legszívesebben vagy büszkén mutogatja azt másoknak? Többen is azt mondták, sokat esett az önbizalmuk, mióta szemüveget kell hordaniuk, amit meg is tudok érteni. A Guess szemüveg tulaja azonban azt mondta, neki nincs ilyen gondja. Ő is félt korábban a szemüveg viselésétől, azonban ma már megbarátkozott vele. Direkt olyan márkát választott, amit egyébként nagyon szeret is, így elkerülve azt, hogy kellemetlen érzéssel hordja a szemüvegét. Ez nekem nagyon szimpatikus értékelés volt, ami tényleg meggyőzött arról, hogy egy Guess szemüveg jó választás. Végül következett a kinézet. A Guess szemüveg jól ment a viselője arcához, fel lehetett venni hétköznapokra, komolyabb eseményekre és laza péntek esti sörözgetéshez is.

Miért nyerő tehát a Guess szemüveget választani?

A szárai és az orrpárnája tartós, így nem kell majd egyhamar újabb szemüveg után kutatnunk. Kényelmes a viselete, ami hasznos minden kiegészítőnknél és ruhadarabunknál. A keret nem zavaró a mindennapi tevékenységek végzésénél, így például kellemes vele olvasni, a tévét nézni és a lépcsőn is biztonságosan tudunk általa közlekedni.  Természetesen az mindenkinél egyéni, hogy hogyan is áll neki a szemüveg, azonban a Guess szemüvegnél is széles választék közül válogathatunk, ezért úgy gondolom, ezzel nem lesz gond, mindenképpen találni fog magának mindenki olyan darabot, ami éppen az ő arcához illik. A Guess szemüveg pedig valóban feldobja a viselője kinézetét. Nem csak elegáns és menő maga a szemüveg, de még azt is elmondhatjuk róla, hogy igazán jó érzés egy olyan márka viselése, mint a Guess. Ráadásul a szemüveg mindenkinél nagyon szembetűnő dolog, elvégre ahhoz, hogy a másik szemébe nézzünk, máris át kell néznünk a szemüveg lencséjén is, így érdemes olyan darabot választani, ami igazán kedves a számunkra.

Úgyhogy Guess szemüvegre fel!

Ha valaki a 2020-as év trendjei szerint szeretné élni a mindennapjait, akkor ideje, hogy a szemüvegünk is igazán trendi legyen! Íme egy cikk, ami összeszedi, mely darabok lesznek az idei év igazi durranása, amiből Neked is be kell szerezned egy darabot, ha már úgyis szemüveg vásárlásán törted a fejed. Ne feledjük, hogy a keret és fajta divatja még nem határozza meg, hogy milyen márkájú is legyen az adott szemüveg, így én azt mondom, bátran válasszuk a Guess márkát erre a termékre is. Mint az már a kis tesztünkből kiderült, ez a legjobb választás.