Fotóstúdiós fotózás karantén időszakban

Fotóstúdiós fotózás karantén időszak alatt

Alapvetően ebben az időszakban nyilván nem az elsődleges szempontok közé tartozik az, hogy a már megrendelt vagy csak elméletben megrendezett fotózásainkat elvégezzük, hiszen nyilvánvalóan ez most a legutolsó szempontok közé tartozik a teendőink listáján, amit valószínűleg sok sokkalta fontosabb dolog felülír. De érdemes azokról az esetekről is pár szót említeni, melyek tényleg csak egyszer adódnak az életben, és ha nem ebben az időszakban ejtjük meg az adott fotózást, már aktualitását veszti a fotózás mikéntje. Ilyen helyzetek miatt működnek még bizonyos fotóstúdiók, mint például a G3 fotóstúdió, mely ilyen különleges helyzetekben szeretettel várja vendégeit. Hiszen előfordulnak olyan események, melyek tényleg csak egyszer adódnak az életben, mint például jegyes fotózás, vagy esküvő fotózás, esetleg kismama fotózás, melyek nyilván annyira meghatározó elemei lesznek a későbbiekben az életünknek, hogy feltétlen meg szeretnénk azokat örökíteni. Példának okáért a közvetlen baráti körömből többen is úgy döntöttek, hogy összekötik az életüket ebben a nehéz időszakban szűk családi kör előtt. Az ilyen meghitt eseményre pedig feltétlen szükség volt fotózásra, hiszen ideális esetben csak egyszer megyünk férjhez az életben.

Mindent összegezve az ilyen speciális helyzetek miatt bizonyos fotóstúdiók még üzemelnek és vállalnak fotózásokat, így érdemes ellátogatni a weboldalukra és meggyőződni arról, hogy jelenleg melyik fotóstúdió hogy áll ehhez a kérdéshez. Én személy szerint a G3 fotóstúdióról konkrétan tudom, hogy vállalnak még fotózásokat, bizonyos szabályok bevezetésével, melyeket az alábbiakban ismertetek.

A G3 fotóstúdió bérlésének a menete

Maga a fotóstudó bérlés menetének az első lépése mint már az előbbiekben említettem is, hogy az adott stúdióban egy ingyenesen beregisztrált konzultációt követően megegyezünk az árban és az igényekben, mely a fotózás napján kifizetődő 99 ezer ft+ ÁFA abban az esetben ha igénylünk plusz szolgáltatásokat, mint fodrász sminkes stb. A végösszeg tartalmazz 6db profin retusált képet, továbbá professzionális sminket, profi fodrászt, illetve stylist, aki személyre szabottan segédkezik a megfelelő ruha kiválasztásában. Amennyiben viszont ezeket a szolgáltatásokat nem igényeljük, automatikusan csökken a végösszeg mértéke is. Annak a ténynek a birtokában, hogy maximálisan tisztában vagyok azzal, hogy más stúdiók mennyit kérnek el egy adott fotózásért, bizton állíthatom, hogy a g3 fotóstúdió bérlés nagyon kedvező árkategóriában mozog, úgyhogy én meleg szívvel ajánlom az adott fotóstúdiót. Akit bővebben érdekelne a G3 fotóstudió az látogasson el a honlapjára https://www.g3studio.hu/ és tájékozódjon a szolgáltatásairól.

A G3 fotóstúdió átmeneti szabályai

Mivel a jelenlegi járvány helyzet minden iparágra és vállalkozásra kihat, így nyilvánvalóan a fotóstúdiókat is érintik a felmerülő problémák. Éppen ezért biztonsági célból bizonyos korlátozásokat, illetve átmeneti szabályokat vezettek be, melyek természetesen a krízis helyzet végével azonnal érvénytelenekké válnak. Úgy láttam érdemes lenne röviden írni ezekről az új szabályokról, hátha valaki éppen a napokban akar ilyen jellegű fotózáson rész venni. Miután a G3 fotóstúdió elsősorban beltéri fotózásokkal foglalkozik, így magát a fotóstúdiót, minden vendég után alapos fertőtlenítésnek vetik alá, de ez természetesen nem csupán konkrétan a műteremre korlátozódik, hanem a stúdió egészére, beleértve a mosdókat, az előteret és minden olyan helységet, melyet esetlegesen érintett az áthaladó vendég. Amíg tartanak a korlátozások addig kizárólag egy stúdió vehető igénybe egyszerre, így az eddigitől eltérően csakis egy vendéget tudnak fogadni egyszerre, így minimalizálva az egy légtérben tartózkodók számát. Természetesen amennyiben nem életbe vágóan fontos, és mint már említettem nem különleges alkalomról van szó, akkor talán érdemesebb elhalasztani a fotózás időpontját, hiszen akkor már jóval egyszerűbb lesz a fotózásra sort keríteni. De természetesen a sürgősebb, fontosabb eseteket ebben a kritikus időszakban is szeretettel várják az érdeklődőket. Illetve akik esetleg mégis most szeretnék, minél hamarabb lezavarni a fotózásukat, azoknak felhívják a figyelmüket arra, hogy a fotóstúdióban több ponton is ki vannak helyezve kézfertőtlenítők, melyeknek a használatba vétele kötelező jellegű, így is hozzájárulva ahhoz, hogy a fotózás menete teljesen higiénikusan történjen. Véleményem szerint abban az esetben, ha ténylegesen szükségszerű a fotózás mihamarabbi lebonyolítása, akkor mindenképpen forduljanak a G3 fotóstúdióhoz bizalommal, hiszen itt egészen biztosan a lehető legnagyobb oda figyeléssel és a szabályoknak megfelelő leírások alapján folyik a munka.