Holker avagy miért válasszunk díszlécet a lakásunkba?

Holker, avagy a díszlécek birodalma

Alapvetően a legtöbb ember, aki nem mozog teljesen otthonosan a lakberendezés világába, annak az egyik legnagyobb problémája, hogy amikor arra kerül a sor, hogy a saját otthonukat kell berendezni, sokszor nem igazán érzik azt, hogy ebbe, hogyan is kell belevágni. Alapvetően a legnehezebb a kiegészítők stílusos elrendezése, főleg ha nem igazán van hozzá érzékünk. Én személy szerint annak ellenére, hogy történetesen értek a lakberendezéshez és a kiegészítők elrendezéséhez, mindig segítségül hívom a Pinterest-et. Pont egy ilyen Pinterest-es kutatásom során találtam rá a holker díszléces megoldásokra, melyek azon nyomban elrabolták a szívemet. Miután én nagyon szeretem az olyan megoldásokat, melyek különlegessé teszik az adott teret, egyenesen rajongani tudtam a holker díszlécek világáért. Az alábbiakban a legújabb és leginkább szívemhez közel álló díszléc világról szeretnék pár sort írni.

Holker díszlécekről általánosságban

Miután a legtöbben abszolút nem is gondolkodunk a díszléces megoldásban így nem is jut eszünkbe az, minőségi díszléceknek milyen jelentősége lehet egy szép lakásban és mennyire fel tudja dobni egy holker díszléc a lakás hangulatát. Személy szerint a legnagyobb kedvencem, és szinte amit már rajongásig szeretek az úgynevezett díszléc világítás, ami egészen pontosan a mennyezet vonalát végig kísérve vagy esetleg az oldalfalakon futtatva egyaránt gyönyörűen feldíszít a lakást. Úgy gondolom, hogy ha már díszlécekben gondolkodunk, érdemes minőségi világító holker díszléceket választani. A holker díszlécekkel akár olyan hatást is sikerülhet varázsolni az otthonunkba, mintha az egész lakásnak egy csodálatos világító keretet adna az adott díszléc, ez pedig egészen hangulatos és csodálatos hatást tud kelteni az adott lakásban. Én a Pinterest táblákon látva ezt az összhatást egyenesen rajongok ezért az összhatásért, ugyanis annyira feldobja az adott szobát, lakást vagy akár az egész házat és úgy formálja a teljes belső teret, hogy abba csak bele szeretni lehet.

Holker díszlécek a Ledguru kínálatában

Amikorelkezdtem utána nézni annak, hogy milyen típusú díszlécek vannak a piacon találtam rá a Ledguru kínálatra, mely egyértelműen a legjobb választékkal rendelkező webáruháznak tűnt az adott piacon. Úgy gondolom a világítás technika csúcsa az a technológia, amit a Ledguru képvisel, ugyanis hatalmas kínálat áll rendelkezésünkre a világító holker díszlécek tekintetében is. Miután konkrét elképzelésem volt arról, hogy milyen jellegű díszlécekre van szükség ahhoz, hogy a tervem tökéletesen sikerüljön. A terv maga a következő volt, a mennyezetre és az oldalfal találkozásához, egyfajta díszítő elemként illesztjük, így ezeket az elemeket nem csupán gyönyörű díszítő elemként tudjuk alkalmazni, hanem a kevésbé esztétikus vezetékek és csövek eltakarásához is kiváló eszközök így az összhatás amellett, hogy igazán esztétikus még abszolút hasznos is, hiszen a lakás kevésbé esztétikus elemeit eltudjuk rejteni. Illetve ami nekem szintén nagyon tetszett, hogy a Pinterest táblák alapján sokan úgy helyezték fel a díszléceket, hogy csak úgy önmagában a falnak adjon egy vázat vagy egy formát, talán inkább keretet ad a teljes lakásnak. Alapvetően a díszlécek felhelyezése ezáltal keretezi a teret, tehát valami egészen különleges hatást képes elérni az adott helységben.

A holker díszlécek felhelyezése

Alapvetően én személy szerint rendkívül csekély szereléshez szükséges tudásomnak köszönhetően szinte minden esetben kértem a felújítás során szakember segítségét. Viszont a díszléceket tekintve úgy gondolom, hogy az az egyik legjobb dolog az adott, hogy a felhelyezésük rendkívül egyszerű így nem szükséges szakemberhez fordulnunk. A felhelyezéshez mindössze egy speciális ragasztóra van szükségünk és az adott díszléc már fent van a kívánt területen. Érdemes megfogadni egy olyan jellegű tanácsot, miszerint, amennyiben a díszléc közelében közvetlen másfajta fényforrást is helyezünk, akkor mindig az egészet le kell festeni fekete színnel, mivel a fekete elnyeli a nem kívánatos fényt és nem fogja a lakás területét szórt fénnyel beszórni. Miután a fekete festék megszáradt javasolt azt átfesteni fehér színnel és ezek után lehet csak a végleges színt rá festeni. Így nem csupán a fények színeivel, de maga az elemek színével is lehet játszadozni.

Én személy szerint nagyon tudom ajánlani a holker díszlécek használatát, ugyanis a lehető legjobb megoldás arra az esetre, ha szeretnénk kicsit feldobni a lakásunkat és új színt vinni bele ezzel a fantasztikus technikával. Személy szerint én abszolút megvagyok elégedve a holker díszlécekkel és ezentúl csak ezt a díszítési módot fogom választani a lakásomba.