Ledguru az év minden napján!

Én a Ledgurunál rendelek, és te?

Amikor a lámpákról, világításról van szó, nálam csakis a Ledguru jöhet szóba. Ez a webáruház igazán felkészült bármilyen eshetőségre. Máshol talán csak a villanykörtét tudnád megrendelni hasonló esetben, azonban itt nem ez a helyzet, a Ledguru egy rendkívül felkészült és kiváló cég, akiknél megéri rendelni. Hogy én ezt honnan tudom? Néhány éve, amikor a lakást felújítottuk, akkor nem tudtuk, honnan érdemes beszerezni a különböző árucikkeket a világításhoz. Ahogy elnéztük a dolgot, vagy három különböző oldalról kellett volna rendelnünk, ami elég előnytelen. Még a háromszoros szállítási díjra azt is mondhatja az ember, hogy hát, ha muszáj, akkor belefér, de több nap eltérés is lett volna a kiszállításnál, mi pedig haladni akartunk a munkával, mert véges számú volt a szabadnapunk a munkával. Ezért választottuk a Ledguru oldalát.

Milyen világítástechnikai eszközök vannak a Ledguru oldalán?

Igazából minden, amit el tudunk képzelni, és persze minden, ami LED. A személy szerinti kedvencem a LED szalag, ami nem csak önmagában mutatós darab, hanem elrejtve még annál is lenyűgözőbb. Bevallom, az a legújabb álmom, hogy a szobámba ilyen LED szalagok segítségével világítást szereljek a plafonra, ami a csillagos égboltra hajaz. Talán nehéz elképzelni elsőre, de két ötletem is van, hogy lehetne megoldani ezt. Az egyik a LED szalagos-álmennyezetes megoldás. Az álmennyezeten vágott mintákon világítana át a LED fény, amiket a Ledguru oldaláról rendelnék. Sőt, talán az álmennyezetet is meg lehet oldani onnan. A másik ötletem már kicsit különlegesebb: hallottam ugyanis, hogy létezik egyfajta különleges LED drót, aminek a segítségével kimaradhatna az egész álmennyezetes megpróbáltatás, erről azonban még sajnos nem sokat tudok, a tervezésig még nem jutottam el, csak abban vagyok biztos, hogy kell nekem egy olyan plafon, amióta egy fantasy filmben láttam hasonlót. Ki ne szeretne így elaludni minden este? Imádom a csillagokat, mindig az az érzésem, amikor azokat nézem, hogy valami többnek vagyok a része általuk. Egy kicsit kevésbé vagyok magányos olyankor, mert tudom, hogy nekem is megvan a helyem a nagyvilágban. Akárcsak a csillagoknak. Ki ne akarna egy ilyen megnyugtató gondolattal elaludni minden este? Szerintem még rossz álmaim sem nagyon lennének. De vissza a lényegi részhez, és nézzük is meg, mi is az a Ledguru.

Hol érhetjük el a Ledgurut?

Az interneten! Ma már ez természetesen szinte bármit meg tudunk vásárolni webáruházakon keresztül, vagy el tudunk látogatni az alábbi címre: 1094 Budapest, Balázs Béla utca 29. A gyors és zökkenőmentes vásárlás mindkét esetben garantált.

Az okos LED a Ledguru oldalán

Másik személyes kedvencem az okos LED, ami egy rendkívüli találmány számos előnnyel. Ha egyszer valaki ilyen égőt vesz, szerintem többé nem is akarja majd a hagyományos lámpákat, nem fogja megérni. Hálószobákba kifejezetten ajánlatos az ébresztő funkciója miatt, és remek hangulatfényt tud varázsolni akár egy romantikus estéhez, akár csak ha relaxálni szeretnénk egy jó könyvvel az ágyunkban. Szerintem egy remek kis kényelmi funkciókat tartalmazó eszköz ez, ami igazából alig költségesebb, mint egy egyszerű villanykörte, úgyhogy azt a kis befektetést igazán megéri rászánni arra, hogy egy ilyen jó lámpánk legyen.

A Ledguru és a megtakarítás

Szerintem nyílt titok, hogy a webáruházakban igazán jutányos árakon juthatunk hozzá a termékekhez. A kiskereskedők sokszor rátesznek egy nagyobb százalékot a saját nyereségük érdekében a termékekben, ami nekünk vásárlóknak azonban nyilván nem egy előnyös dolog. Hogy ezt elkerülhessük, érdemes tehát az olyan oldalakat látogatni, mint amilyen a Ledguru is. Ha innen választunk terméket, az egyébként is előnyösebb, hiszen a részletes termékleírásoknak és vásárlói törvények értelmében csak jól járhatunk még akkor is, hogyha elsőre nem sikerült a megfelelő árut megrendelni. Mindent el lehet intézni kényelmesen otthonról, még az ágyunkból sem kell majd felkelni.

Ha pedig valaki azon gondolkozna, milyen a tökéletes lámpa, csillár, ami a szobába illik, itt egy lakberendező néhány ötlete, amiket érdemes lehet átböngészni, szerintem jó tanácsokat ad. Szerintem a hangulatvilágításon is érdemes lesz elgondolkodni, ez mostanában méltán nagyon divatos, és egyszerűen mesésen néz ki, bármelyik otthont képes lesz feldobni egy ilyen kis újítás. Akár poncokról legyen szó, akárcsak egy égősorról a falon, minden nagyon komfortossá és különlegessé tudja tenni az életterünket, úgyhogy egy jó hangulatvilágítás nem maradhat el a kertben és az udvaron sem. Különösen szép medence mellett, a földbe építve, és az álmennyezetes megoldás is nagyon jó, hiszen az ember észre sem veszi, honnan jön pontosan a fény. Csodás otthonokat tudunk alkotni csupán fényjátékkal, szerintem nem érdemes kihagyni a lehetőséget. Persze nem kell túlzásokba esni és karácsonyi mesekuckót csinálni az otthonunkból, de néhány égő és lámpa még igazán bele kell, hogy férjen az életünkbe. Úgyhogy én azt mondom, vágjunk bele még ma!